Loading...

Førende indenfor digital innovation

Vidste du at vi i Avanade dagligt hjælper vores kunder på rejsen mod digital transformation? Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af et team der arbejder med spændende og innovative projekter hos nogle af Danmarks største og mest kendte virksomheder.

Lokal tilstedeværelse, kombineret med global leverance kapacitet, stort fokus på uddannelse og de bedste kollegaer I branchen, sikrer at du kan udnytte dit fulde potentiale og udvikle dig hos Avanade.

Vi er Avanade

Avanade leverer innovative enterpriseløsninger baseret på Cloud- indenfor hele Microsofts økosystem.
Vores kunder er store virksomheder primært indenfor Finans, Forsikring, Detailhandlen, Produktion og Pharma/Lifescience.

Bliv en af os

Bliv en af os

Vores vision er at være en leading digital & cloud solution innovator og vi vil udvikle og skabe komplette løsninger, som styrer kundens forretning fremad. Men vi er mere end det!

Hos os er atmosfæren personlig, inkluderende og positiv. Kort sagt, vi har det sjovt sammen. Uanset om det er i det daglige arbejde eller ved nogle af vores mange sociale aktiviteter.

Vi stiller spørgsmål, vi udfordrer, vi tænker og skaber nyt og det, er en del af Avanades sjæl.

Vores kultur er præget af en stærk passion for innovation og værdiskabelse for vores kunder, for os selv og for vores kollegaer.

Avanade tager din personlige udvikling alvorligt, og giver dig tid til at videreuddanne dig. Udover vores spændende udviklingsprojekter samt kollegaer, der deler deres viden og erfaring, har alle medarbejdere i Avanade deres egen personlige karriererådgiver, som kan hjælpe dig i valget af kurser, certificeringer og karrierevej.

Vi er endvidere stolte af vores graduate program, hvor nyuddannede har mulighed for at kickstarte deres karriere i en international organisation med gode muligheder for at arbejde i udlandet. Vi har et markant fokus på mangfoldighed og tilskynder til et arbejdsmiljø, hvor hver medarbejders unikke færdigheder, baggrund og erfaring ikke kun tæller - men er afgørende for vores evne til at levere resultater på topniveau til vores kunder.

Show More

Kollegerne fortæller

Vil du arbejde med de bedste kollegaer i branchen?

Vi er stolte over at have nogle af branchens bedste medarbejdere og kollegaer. Kollegaer som inspirerer og motiverer hinanden til at yde deres bedste og udvikle sig både personligt og fagligt. Hos Avanade finder du nogle af de bedste IT konsulenter indenfor en række forskellige områder, både i Danmark og globalt. Vi har ledende digitale arkitekter, eksperter på Cloud baserede løsninger, erfarne udviklere inden for Microsoft økosystem - herunder Sitecore.

Fun fact: Vidste du at Avanade – udover at være verdens største Microsoft Partner - også er verdens største Sitecore Partner og verdens største SCRUM.org Partner?

Nogle af vores projekter

Find din næste udfordring hos Avanade.

Selv om du ikke finder en ledig stilling som matcher din profil og dine ønsker, men alligevel føler at Avanade er et match for dig, så send os dine oplysninger.

Share this page