Loading...

Verdens ledende digitale innovatør

norway careers

Mens mange snakker om hvordan fremtiden er digitalisert, mener vi i Avanade at vi allerede lever digitalt, nå. En nåtid som krever både teknisk know-how og forretningsforståelse. Ved å jobbe for oss får du unike verktøy til å skyve de absolutte yttergrensene og virkelig utnytte ditt eget potensiale.

Vi har en tro på å sette et ekte, menneskelig preg på alt vi gjør. Sammen med kundene våre setter vi oss fore å endre måten de driver butikk på, å avdekke nye måter teknologi kan forandre måten vi lever og arbeider på, og å forandre verden til det bedre. Alt dette gjør vi gjennom å kombinere folkene som jobber for oss med det siste innen Microsoft-basert teknologi.

‘’ Avanade has through 2018 shown a fantastic ability to lift Microsoft's Business Applications into new segments. Using Dynamics together with the rest of the Microsoft platform and ecosystem, Avanade has delivered some of the largest and most complex Dynamics 365 projects in the Norwegian market.’’

Microsoft

Les artikkel

En tresidig kraft

I tillegg til å være en del av Microsoft og Accenture på verdensbasis, har Avanade Norge fordelen av å være et lite og smidig selskap i stand til å hjelpe bedrifter med å skape nye løsninger for bedre kundeopplevelser og bedre forretningsdrift. Den kombinerte kraften av vår allianse kan hjelpe selskaper med å bli mer endringsdyktige, innovative, konkurransedyktige og klare for langsiktig vekst.

Stemmer fra Avanade

Her er noen historier fra kollegene våre

Våre team

CRM

CRM

Infrastructure

infrastructure

Analytics

analytics

AI

AI

Software
Engineering

software engineering

Modern
Workplace

modern workplace

Experience
Design

experience design

 

Vi investerer i folkene våre

Vi er tuftet på idéen om å bruke teknologi for å revolusjonere selskaper og til og med forandre verden. Men som konsulentselskap er det folkene som er vår viktigste ressurs. Vi satser derfor tungt på faglig utvikling av folkene våre fra den dagen de kommer inn døren.

best-places-to-work-2019top employer europe

‘’Hos Avanade får du mulighet og oppmuntring til å studere på arbeidstid. Jeg setter virkelig pris på det!’’

Lukas Peterson Software Engineer Avanade Norway

Våre kunder

Kontakt din lokale rekrutteringsansvarlige

Dersom du ser en stilling som interesserer deg og du ønsker å sende inn en CV, snakk med vår lokale rekrutteringsansvarlige, Ana Reynolds Murillo og Amy Ruban.

Share this page