Loading...

Opbygning af bedre markedsføringskampagner

Forretningssituation

En førende forsikringsmægler- og konsulentvirksomhed med afdelinger i mere end 120 lande havde brug for et markedsføringsværktøj, der kunne optimere virksomhedens flerkanals-markedsføringskampagner, som var rettet imod millioner af forsikringskunder.

Virksomheden brugte tidligere et policestyringssystem til at håndtere kundeinteraktion, men denne metode gav ikke mulighed for den integrerede markedsføring, der var nødvendigt for at krydssælge og øge antallet af policer pr. kunde. Policestyringssystemet kunne heller ikke levere en udvidet kundeserviceoplevelse. Projektets primære målsætning var at forbedre virksomhedens markedsføringskampagnes målrettethed og sørge for, at hver kunde blev sporet fra første kontakt til køb og efter salg.

Resultater

Accenture og Avanade designede, udviklede, testede og udrullede Microsoft Dynamics CRM og Advanced Marketing Solution til flere lande, hvilket gav klienten følgende fordele:  
  • På vej mod dobbelt så stor omsætning på tre år
  • Hurtig og målrettet markedsføring via e-mail, post og telefon
  • Bedre kampagnerespons og konverteringsrater
  • Bedre krydsalgsresultater
  • Forbedret agentproduktivitet og kundeservice

Løsning

Accenture og Avanade blev bedt om at udvikle en cloudbaseret Microsoft Dynamics® CRM-løsning, som gav klienten mulighed for at øge omsætningen. CRM-løsningen var en AMS (Avanade Advanced Marketing Solution), som integrerede klientens policestyringssystem og e-mail-markedsføringssoftware for at give mulighed for "mature marketing" - at tilpasse markedsføringskampagnen til hver kundes involveringsniveau. Pilotløsningen blev først udrullet i tre lande for at sikre, at systemet gav de ønskede resultater. Da Microsoft Dynamics® CRM-systemet viste sig at være lige så effektivt som forudsagt, blev det udrullet i 34 lande.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page