Loading...

Global bank optimerer nye forretningsprocesser

Løsning

​Avanade og Microsoft Dynamics® CRM har styrket alle medarbejderne til at fremme salg og service gennem automatiserede CRM-løsninger. Data er blevet overført fra det gamle system, herunder indtægter og vilkår og betingelser, så det giver et 360-graders overblik over hver enkelt kunde. Avanade arbejdede sammen med kunden for at sikre, at løsningen overholder alle it-politikker og bankens retningslinjer for sikkerhed, design, skalerbarhed og vedligeholdelse.

Resultater

​Den nye CRM-løsning har hjulpet kunden med at opnå automatisering af salgspersonalet og en succesfuld integration af eksisterende salgssupportprogrammer. Desuden har systemet strømlinet den overordnede salgsproces og giver forbedrede rapporteringsfunktioner. Andre fordele omfatter globale account management-funktioner, aktivitets- og leadstyring samt indtægtsprognoser.

Forretningssituation

En større belgisk bank var i gang med at transformere og modernisere sine forretningsenheder. Relationship managers brugte flere forskellige systemer til at styre hver enkelt salgsmulighed og manglen på et integreret værktøj til at styre end-to-end salgsprocessen krævede manuelle opdateringer og genindtastning af data. Desuden var det et stort arbejde at samle data fra de forskellige databaser for at give salgschefer de oplysninger, de skulle bruge.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page