Loading...

Drastisk forbedring af kundestyring med Microsoft Dynamics CRM

Resultater

Løsningen blev implementeret af Avanade i 29 lande for 37 gruppevirksomheder. Salgschefer bruger Dynamics CRM til at dele salgsinformation, skabe kampagner og oprette tilbud. Dynamics CRM er tilknyttet til back-office-systemet, Dynamics AX, som indeholder masterdata.
Azelis

Case Study: Avanade implementerer Microsoft Dynamics AX i 11 lande

Forretningssituation

Denne virksomhed havde migreret de virksomheder, den havde overtaget, til Microsoft Dynamics™ AX med Avanade. Med back-office-driften administreret i Dynamics AX er det næste trin til strømlining af virksomhedens proceser implementering af et centralt CRM-system.

Løsning

Virksomheden hyrede Avanade til at implementere Dynamics CRM, på grund af Avanades kendskab til branchen og tidligere erfaring med implementering af Dynamics CRM. De primære forretningsprocesser i Dynamics CRM til virksomheden er: tilbudshåndtering, 360° rapportering for kunder og arbejdsgivere, mulighedshåndtering, tilladelsesbaseret markedsføring, produktsegmentering og kundesegmentering. Desuden er oprettelse af offline-besøgsrapporter og integrationen med Microsoft Outlook® en fremragende funktion for salgscheferne.

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

Related Client Stories

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page