Loading...

Microsoft Dynamics™ CRM hjælper med til at professionalisere og strømline salg

Resultater

Bama Storkjøkken har nu en CRM-løsning til at understøtte og overvåge salg med en samlet kilde til kundedata og interaktioner, som kan deles i hele organisationen. Viden og historiske interaktioner er nu gemt på ét sted. Dette kan hjælpe virksomheden fremover med at træffe mere informerede beslutninger, så den bliver mere robust og fleksibel ved administration af sælgerstaben og kunderne.

Forretningssituation

Bama Storkjøkken havde brugt manuelle processer og Excel®-baserede værktøjer til at skabe salg og følge op på kundeinteraktion. Som følge heraf var salget meget afhængigt af den enkelte salgsmedarbejder og struktureret registrering af data på tværs af organisationen var begrænset. Dette hæmmede salgseffektiviteten, gjorde virksomheden sårbar over for ændringer i sælgerstaben og var blevet en vækstbarriere for denne succesfulde grossist og detailhandlende inden for frisk frugt og grøntsager.

Løsning

Avanade hjalp Bama med implementere Microsoft Dynamics CRM 4.0 i Bama Storkjøkken-afdelingen. Projektet anvendte standardværktøjet i så høj grad som muligt for at få en hurtig start med planer for udvidelser på et senere tidspunkt, hvor organisationen havde opnået værdifuld erfaring. Virksomheden har planer om integrere denne CRM-løsning med en ny ERP-løsning for a drage yderligere fordel af Microsoft Dynamics CRM-salgsløsningen.


Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page