Loading...

Microsoft Dynamics™ CRM auttaa myyntitoimintojen keventämisessä ja ammattimaisuuden kehittämisessä

Tulokset

Bama Storkjøkken -yritys käyttää nyt CRM-ratkaisua myynnin edistämiseen ja seurantaan. Asiakastiedot ja -toiminnot ovat nyt yhdessä tietolähteessä, joka voidaan jakaa koko organisaatiossa. Tiedot ja menneet tapahtumat tallennetaan yhteen tietovarastoon. Jatkossa tämä voi auttaa yritystä tekemään tiedostavia päätöksiä ja tekemään myyntihenkilöstön ja asiakkaiden hallinnasta vakaampaa ja joustavampaa.

Yrityksen tilanne

Bama Storkjøkken käytti Excel®-pohjaisia työkaluja myynnin edistämiseen ja asiakastoimintojen seurantaan. Tämän vuoksi myynti oli erittäin riippuvaista yksittäisistä myyntityöntekijöistä, ja jäsennelty tiedonhankinta organisaatiossa oli rajallista. Tämä heikensi myynnin tehokkuutta, teki myyntitiimistä haavoittuvaisen henkilöstömuutoksille ja alkoi olla menestyksekkäälle tuorehedelmien ja -vihannesten tukkumyyjälle kasvua rajoittava tekijä.

Ratkaisu

Avanade auttoi Bamaa ottamaan käyttöön Microsoft Dynamics CRM 4.0 -järjestelmän Bama Storkjøkken -osastolla. Projektissa hyödynnettiin perustyökalua mahdollisimman paljon pikaisen käyttöönoton mahdollistamiseksi. Suunnitelmana oli tehdä parannuksia myöhemmässä vaiheessa, kun organisaatio olisi kerännyt arvokasta kokemusta. Yrityksen suunnitelmana on tulevaisuudessa integroida tämä CRM-järjestelmä uuteen toiminnanohjausjärjestelmään, jonka avulla Microsoft Dynamics CRM -myyntiratkaisusta saataisiin vielä enemmän hyötyä.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page