Loading...

CH2M HILL

Forretningssituation

CH2M HILL består af 12 forretningsenheder, der hver har dedikerede ressourcer til forretningsudviking. Forretningsenhederne har i årenes løb anvendt forskellige værktøjer og systemer til at understøtte kunderelationer og salgsaktiviteter, herunder to eksterne leverandører og en række værktøjer, som er udviklet internt. Disse adskilte systemer skabte også datasiloer, der gjorde det vanskeligt at skabe sig et overblik over kundeoplysninger og salgsmuligheder for hele virksomheden.

Uden et centraliseret kunde- eller kontaktstyringssystem var salget til virksomhedens strategiske konti ikke optimeret, når det involverede flere forretningsenheder. Det var blevet en arbejdskrævende proces at levere samlede data for muligheder til beslutningstagerne hos CH2M HILL, hvilket besværliggjorde rettidige og velinformerede beslutninger vedrørende den nye forretningsportefølje.

Løsning

For at styrke produktiviteten begyndte ledelsen hos CH2M HILL at se sig om efter en CRM-løsning (Customer Relationship Management) til hele virksomheden med fuld integration af lead-, konto-, muligheds- og kontaktstyring i et globalt projektcentreret og serviceorienteret virksomhedsmiljø.

Efter at have indhentet rådgivning fra Gartner udsendte CH2M HILL en informationsanmodning og modtog svar fra en række leverandører, blandt andet Microsoft. CH2M HILL valgte Microsoft Dynamics CRM 4.0 på grund af dets udvidede globale funktioner og besluttede at udskifte tre gamle systemer med en lokal udrulning af Dynamics CRM-salgsmodulet.

Resultater

  • Salgseffektiviteten styrkes ved synlighed af konti og kontakter
  • Historiske data gør det muligt at analysere ROI
  • Standardiserede værktøjer styrker den fremtidige vækst
  • Microsoft-platformen bygger på den eksisterende infrastruktur og brugervenlighed
CH2M HILL

Case Study: CH2M HILL og Avanade bygger CRM-løsning

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page