Loading...

Sammenkobling af vigtige forretningsprocesser ved hjælp af Dynamics CRM™ i cloud'en

Forretningssituation

Denne kunde leverer forskellige netværksfaciliteter og er et nationalt netværk, som yder intensiv support til klienten.  I de sidste par år har virksomheden gennemgået en gennemgribende udvikling: skiftet imod en netværksøkonomi. Virksomheden har også oplevet stor vækst i det forløbne år.  Organisationen har tre voksende kontorer, men led under en decentraliseret struktur.

Resultater

De nye applikationer har gjort det meget nemmere for klienten at administrere aftaler samt at registrere, spore og overvåge dem.  Microsoft SharePoint® 2007 er også blevet indført som en intranet informationsportal.  Dette system bruges til at administrere invitationer til begivenheder eller til at dele anden statisk information på tværs af organisationen.

Løsning

Virksomheden besluttede, at for at opnå større vækst og professionalisme var det nødvendigt at implementere et nyt CRM-system. Informationsdeling var, hvad klienten havde allermest brug for.  Hvis medarbejderne fik mulighed for at arbejde i et cloud-miljø, ville de kunne arbejde mere effektivt. Klienten valgte også at implementere Live Mesh®, som ville muliggøre deling af dynamiske filer.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page