Loading...

Elintärkeät liiketoimintaoperaatiot yhteen Dynamics CRM™ -pilviratkaisulla

Yrityksen tilanne

Tämä asiakas toimittaa erilaisia verkkolaitteistoja ja toimii kansallisena verkostona, joka tarjoaa tehokasta tukea asiakkailleen.  Viime vuosina yritys on läpikäynyt merkittävän kehityksen kohti verkostotaloutta. Lisäksi se on kasvanut voimakkaasti viime vuoden aikana.  Organisaatiolla on kolme kasvavaa konttoria, mutta sen rakenne oli hajautunut..

Tulokset

Uusien sovellusten ansiosta asiakkaan oli helpompi hallita tapaamisia keskitetysti sekä kirjata, seurata ja valvoa niitä.  Lisäksi yritys otti käyttöön Microsoft SharePoint® 2007:n intranetin tietoportaalina.  Järjestelmää käytetään tapahtumakutsujen hallintaan sekä muiden staattisten tietojen jakamiseen organisaation sisällä.

Ratkaisu

Yritys päätti, että kasvun ja ammattimaisuuden edistäminen edellytti uuden CRM-järjestelmän käyttöönottoa. Tiedonjako oli se, mitä asiakas eniten tarvitsi.  Työntekijöiden mahdollisuus toimia pilviympäristössä mahdollisti tehokkaamman työskentelyn. Lisäksi asiakas päätti ottaa käyttöön Live Mesh® -palvelun, joka mahdollistaa dynaamisten tiedostojen jakamisen.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page