Loading...

Avanade leverer det teknologiske grundlag for et en revolution af den måde, som ISS sælger sine serviceydelser på.

Forretningssituation

​ISS er en af verdens største facilitetsstyringsvirksomheder. I Storbritannien leverer virksomheden serviceydelser, som omfatter catering, rengøring og sikkerhed for ca. 8.000 klienter. Mange kunder vælger en eller to ydelser, men der bliver i stadig højere grad efterspurgt en "integreret facilitetsservice". Ud over at krydssælge serviceydelser på denne måde, ønskede ISS også at øge den samlede omsætning.

Løsning

Avanade samarbejdede med ISS om at tilpasse Dynamics CRM til deres specifikke behov og gøre det mere passende for en servicevirksomhed. Avanade oprettede ca. 50 ISS-specifikke modifikationer af arbejdsgangen for at skræddersy softwaren. For at anvende de eksisterende kommercielle rammer i ISS dannede Avanade partnerskab med ISS's outsourcede serviceleverandør, CSC®.
 
"Avanade var absolut professionelle.", udtaler Mark Brown. "De holdt fast i opgaven og sørgede for, at vi fokuserede på, hvad der var muligt - og de leverede en stabil og tilpasset løsning til tiden." Han roser især Avanade-teamet og den måde, de samarbejdede med ISS og CSC på. "De var simpelthen en del af ISS it-team.”
ISS

Case Study: CRM skaber salgsrevolution hos ISS

Resultater

Avanade fuldførte projektet og implementeringen af løsningen inden for en presset tidsramme og de opdelte den leverede funktionalitet i to faser. Som følge heraf kunne ISS drage fordel af implementeringen inden for det samme finansår. På tværs af alle afdelinger i Storbritannien vil 160 brugere få gavn af løsningen, når alle brugerne får adgang. Fordelene står imidlertid allerede nu klart for de brugere, som har fuld adgang til system, nemlig:
 
  • Større ensartethed. ISS følger nu den samme salgscyklus på tværs af hele virksomheden. Dette sikrer, at virksomheden kan forudsige kommende forretninger nøjagtigt og ensartet.
  • Bedre målrettethed. Et benchmark-værktøj giver salgsmedarbejderne mulighed for at vurdere den sandsynlige værdi af nye forretninger baseret på kundedata, f.eks. gulvplads eller antal ansatte. Ud over at øge nøjagtigheden af forudsigelser sikrer dette også, at virksomheden kun går efter hensigtsmæssig, rentabel forretning.
  • Krydssalg. Brugerne kan allerede gå ind i kundedatabasen for at finde en liste med flere tusinde eksisterende ISS-kunder. Dette giver sælgerne mulighed for at kontakte eksisterende kunder om nye services uden telefonsalg.
  • Koordinerede bud. Når virksomheden byder på en multiservice-kontrakt, sikrer CRM-softwaren, at der er "en overordnet leder på leveringsstedet i stedet for en masse enkeltindivider, som bringer individuelle data til bydningsprocessen", udtaler Brown. Resultatet er et mere overbevisende, timet og sammenhængende bud.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page