Loading...

Avanade tuottaa teknisen perustan ISS:n palvelumyynnin vallankumoukselle

Yrityksen tilanne

​ISS on eräs maailman suurimmista toimitilajohtamisen yrityksistä. Isossa-Britanniassa yritys tarjoaa muun muassa pitopalvelu-, siivous- ja turvallisuuspalveluja noin 8 000 asiakkaalle. Monet asiakkaat tilaavat yhden tai kaksi palvelua, mutta yhä useammin asiakkaat hakevat integroitua palvelua, joka yhdistää ISS:n eri palvelut. Tämän ristiinmyynnin lisäksi ISS halusi kasvattaa tuottoa kokonaisuudessaan.

Tulokset

Avanade toteutti projektin ja ratkaisun käyttöönoton tiukassa aikataulussa ja jakoi toimitettavat toiminnot kahteen vaiheeseen. Tämän ansiosta ISS hyötyi käyttöönotosta jo saman tilikauden aikana. Yrityksen kaikilla Ison-Britannian osastoilla yhteensä 160 käyttäjää pääsee hyödyntämään ratkaisua, kunhan kaikille käyttäjille myönnetään käyttöoikeus. Järjestelmän tähänastinen käyttö on kuitenkin jo tuonut nähtäville sen edut:
  • Parempi yhdenmukaisuus. ISS noudattaa nyt samoja myyntisyklejä koko yrityksen laajuisesti. Yritys voi näin tuottaa tarkkoja ja yhdenmukaisia ennusteita liiketoiminnastaan.
  • Parempi kohdennus. Benchmarking-arviointityökalun avulla henkilöstö voi arvioida uuden liiketoiminnan todennäköisen arvon asiakastietojen, esimerkiksi lattia-alan tai henkilömäärän perusteella. Ennusteiden paremman tarkkuuden lisäksi tämä varmistaa myös sen, että yritys keskittyy vain soveltuvaan, kannattavaan liiketoimintaan.
  • Ristiinmyynti. Käyttäjät pääsevät jo käsiksi asiakastietokantaan, joka sisältää tuhansia nykyisiä ISS:n asiakkaita. Näin myyntihenkilöstö voi lähestyä nykyisiä asiakkaita uusin palveluin ilman kylmiä puheluita.
  • Koordinoinut tarjoukset. Kun yritys neuvottelee monipalvelusopimuksesta, uusi CRM-ohjelmisto auttaa varmistamaan, että ”toimitushetkellä käytettävissä on yleisliidi sen sijaan, että monet yksittäiset työntekijät toisivat yksittäisiä tietoja tarjousprosessiin”, sanoo Brown. Tuloksena on ajoissa tehty, houkuttelevampi ja yhtenäisempi tarjous.

Ratkaisu

​Avanade työskenteli yhdessä ISS:n kanssa ja mukautti Dynamics CRM -järjestelmän yrityksen erityistarpeita vastaavaksi ja paremmin palvelualan yritykselle sopivaksi. Avanade räätälöi ohjelmistoa muun muassa luomalla noin 50 ISS:n tarvitsemaa mukautettua työnkulkutoimintoa. ISS:n käytössä olleen kaupallisen järjestelmän hyödyntämiseksi Avanade ryhtyi ISS:n ulkoistetun palveluntarjoajan, CSC®:n kumppaniksi.
”Avanade toimi erittäin ammattimaisesti”, kertoo Mark Brown. ”He keskittyivät käsillä olevaan tehtävään, pitivät huomiomme siinä, mikä oli mahdollista toteuttaa, ja toimittivat vakaan ja tarkoitukseensa soveltuvan ratkaisun sovitussa aikataulussa.” Erityisesti hän kehuu Avanaden tiimiä ja sen työskentelyä ISS:n ja CSC:n kanssa. ”He olivat yksinkertaisesti sanottuna osa ISS:n IT-tiimiä.”

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page