Loading...

Brug af Dynamics CRM til at oprette en komplet kundeprofil
PGGM

Case Study: PGGM får et samlet overblik over sine kunder

Løsning

For at sikre en problemfri overgang til Microsoft Dynamics hyrede PGGM Avanade. Klienten bad Avanade-teamet om at levere et stabilt databasefundament og hjælpe med til at konfigurere applikationen på en sådan måde, at medarbejderne i kundens kontaktcenter og account managers hos PGGM kunne levere en optimal service til deres kunder.

Avanade løste dette ved først at skabe et funktionelt design af systemet, hvor alle individuelle komponenter af systemet blev defineret og de specifikke krav fra PGGM blev implementeret. Det funktionelle design udgjorde det grundlag på hvilket Avanade-konsulenterne, sammen med PGGM, gik i gang med implementering af projektet.

Ud over opbygning af en database omfattede arbejdet også en stor migrering af data: konvertering af ca. 15 millioner poster fra mere end 3 millioner kunder til den nye database. Desuden opdelte Avanade kundedata mellem indkomstserviceafdelingen og pensionsfondserviceafdelingen. CRM-systemet blev integreret med det nuværende telefonsystem og de eksisterende branchespecifikke applikationer blev tilknyttet til det nye system.

Resultater

Microsoft Dynamics og den tilknyttede database kom endelig i produktion efter 8 måneder via et big bang-scenarie. Omkring 120 medarbejdere hos PGGM bruger nu løsningen dagligt. Det har gjort deres arbejde nemmere på en række vigtige områder. Når en kunde f.eks. ringer til kontaktcenteret, vises vedkommendes portfeføljedata med det samme og oplysningerne kan hentes hurtigt, så kundens ventetid reduceres betydeligt.

For PGGM har succesen med CRM-projektet givet dem mod på mere og de har planer om at tilføje oplysninger til kryds- og opsalg til databasen.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page