Loading...

Avanade styker SolarTotal

Forretningssituation

Den hollandske solcelleproducent, SolarTotal, havde brug for et fleksibelt og robust kundeadministrationssystem for at understøtte sin fremtidige salgsvækst og introducere fællesprocesser på tværs af virksomheden i flere lande.

Resultater

SolarTotal har en ny CRM-løsning i hele virksomheden og automatiserede lead-to-order- og order-to-completion-processer, der understøtter virksomhedens aggressive vækstmål. Løsningen har hjulpet SolarTotal med at styre salg, omkostninger og ressourcer mere effektivt. Samtidig har migreringen af CRM-systemet til et nyt datacenter reduceret udgifterne til IT. SolarTotal har fra første hånd oplevet værdien af samarbejdet mellem Accenture, Avanade og Microsoft.

Løsning

Accenture og Avanade arbejdede tæt sammen med SolarTotal for at få ført virksomhedens vision for en samlet CRM-løsning ud i livet. Avanade har installeret den Microsoft Dynamics® CRM-baserede løsning til SolarTotal-forretningsenheder i 7 lande. Avanade har også introduceret workflow-styringsfunktioner for virksomhedens end-to-end salgs- og udførelsesprocesser og konfigureret arbejdsgange til at overholde landespecifikke bestemmelser.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page