Loading...

Forbedret sundhedspleje med Dynamics CRM

Forretningssituation

TicSalut er en stiftelse, som støttes af det katalanske sundhedsministerium. Organisationen søger at fremme udviklingen og brugen af ICT (Information Communication Technology) og netværke i sektoren.

I starten af 2010 ønskede TicSalut Foundation at introducere et system, som kunne optimere administrationen af organisationens interne klienter (68 hospitaler, 500 lægehuse, 90 sundhedscentre, 71 psykiatriske institutioner) og eksterne klienter (mere end 140 teknologivirksomheder).

Før samarbejdet med Avanade havde organisationen administreret projekt- og klientdata ved hjælp af Microsoft Office®-værktøjer (Excel, Outlook). Organisationen ønskede at finde en løsning, som ville levere et delt miljø, der gav effektiv adgang til opdaterede oplysninger.

Det vigtigste mål for TicSalut Foundation var at installere en CRM-løsning. Det ville give organisationen mulighed for at sammenligne markedets teknologitilbud (leverandører) med det katalanske sundhedssystems teknologiske behov og finde fællestræk med henblik på at finde den bedste løsning i hvert tilfælde. 

Yderligere behov omfattede:

  • Øget medarbejderproduktivitet og opfordring til samarbejde 
  • Optimering af TicSaluts tid og ressourcer i form af projektledelse 
  • Fremme loyaliteten hos interne klienter (sundhedscentre)
  • Levere kontrol med og overvågning af alle udførte handlinger
  • En umiddelbar og kortfattet visning af status for igangværende projekter.

Resultater

Avanade startede dette projekt i starten af maj 2010 og det blev fuldført i slutningen af juni 2010. 

Takket være introduktionen af Microsoft Dynamics CRM har TicSalut Foundation forbedret sin organisation via optimeringen af sine forretningsprocesser. TicSalut-rådgiverne har nu opdaterede oplysninger om alle igangværende projekter, hvilket har øget deres produktivitet og effektivitet.

TicSalut har oplevet følgende hovedfordele:

  • Øget viden og kontrol over sine forhold til klienterne 
  • Mulighed for at få oplysninger og status i realtid for de projekter, der ledes af TicSalut samt de forskellige parters deltagelse 
  • Øget rådgivningsproduktivitet og -effektivitet, da de har adgang til kvalitetsoplysninger fra krydsanalyser af udbud og efterspørgsel

Løsning

Som et resultat af samarbejdsaftalen fra 2009 med TicSalut Foundation havde Avanade allerede introduceret samarbejdsmiljøer for arbejdsgrupper baseret på Microsoft SharePoint®.

TicSalut brugte denne aftale til at starte et projekt til introduktion af Microsoft Dynamics CRM™ med henblik på at administrere sine forhold til klienter fra sundhedssektoren og til eksterne teknologipartnere og -leverandører.

TicSalut valgte løsningen Microsoft Dynamics CRM 4.0 for at øge sin kapacitet for undersøgelse af delte interesser mellem sundhedsklienter og løsningsleverandører og tilføre ekstra værdi til sine projekter.

De applikationer, som løsningen er baseret på, er Microsoft Dynamics CRM™ 4.0 og Microsoft SQL Server® 2008. 

"CRM fungerer som en forbindelse mellem ICT-virksomheder og sundhedsplejeenheder, så det bliver nemmere for os at administrere dette komplekse gensidige forhold.", siger Josep Mañach, Director of the  TicSalut Foundation.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page