Loading...

Avanade Online Services hjælper Accenture med at forbedre salg og markedsføring

Forretningssituation

​Accenture er en global virksomhed inden for ledelsesrådgivning, teknologisk service og outsourcing. Virksomheden ønskede at forbedre klientkontoadministrationen og samle sine salgs- og markedsføringsaktiviteter i sin forretningsenhed for sundhed og offentlig service ved hjælp af en ny CRM-softwarepakke (customer relationship management) .

Løsning

​AOS (Avanade Online Services) gav Accenture mulighed for at implementere Microsoft Dynamics CRM ved hjælp af en "Software as a Service"-model, uden onsite-hardware eller -software. Accenture betaler et fast, pålideligt gebyr pr. bruger om måneden og får adgang til softwaren over internettet via en webgrænseflade eller den velkendte Microsoft Outlook-software.

Resultater

​Accenture var kørende indenfor 12 uger – meget hurtigt for en CRM-udrulning. AOS hjælper Accenture med at holde omkostningerne nede, da der ikke er nogen hardware eller software at købe, vedligeholde eller administrere. I stedet for en kontant kapitalomkostning har virksomheden en fast løbende driftsomkostning. Systemet kan tilføjes nye brugere efter behov, hvilket gør det mere fleksibelt og skalerbart. Hvad der er vigtigere for virksomheden, er at  alle nu takket være den nye CRM-software har adgang til de samme oplysninger og virksomheden har bedre indsigt i sine pipeline- og salgsdata.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page