Loading...

Reducerede håndteringstider for opkald

Resultaterne

Anvendelsen af ​​Customer Care Accelerator til Microsoft Dynamics ® CRM tillod teleselskabet at nå alle sine mål og meget mere.Opkaldsmanuskripter, automatisering og integration med det eksisterende telefonsystem medførte en kortere gennemsnitlig håndteringstid og en langt enklere arbejdsgang for den enkelte medarbejder.

Automatisk kundeidentifikation og den forbedrede arbejdsgang betød, at de 600 medarbejdere, som anvender det nye system, ikke længere behøver at fokusere på at navigere i en overdrevet kompleks grænseflade, men nu kan koncentrere sig helt om at levere god kundeservice.

Fordelene:

  • Kortere gennemsnitlig håndteringstid
  • Enklere og nemmere system som kræver mindre træning
  • Øget automatisering
  • Integration med telefoni med automatisk kundeidentifikation

Forretningssituation

En europæisk leverandør af telekommunikation og it med en omsætning på 13 milliarder euro havde brug for et CRM- og kontaktcentersystem til at forbedre sit kundeserviceniveau og reducere de gennemsnitlige håndteringstider. Virksomheden er baseret i Holland, men har afdelinger i flere lande, som leverer kabelbaseret og trådløs telefoni, internet og TV til forbrugerne og end-to-end telekommunikations- og ICT-tjenester til virksomhedskunder.

Løsning

Organisationen ønskede at forbedre kvaliteten af sin kundeservice i sine kontaktcentre, da den store mængde opkald ofte medførte forringet service. Ved at standardisere arbejdsgangene for hver specifik kundeserviceforespørgsel håbede firmaet at kunne reducere kompleksiteten for den enkelte kundeservicemedarbejder og reducere håndteringstiden.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page