Loading...

Lyhyemmät puhelunkäsittelyajat

Yrityksen tausta

Euroopan-laajuinen 13 miljardin euron tietoliikenne- ja IT-toimittaja tarvitsi asiakkuudenhallinta- ja asiakaspalvelukeskusjärjestelmän parantaakseen asiakaspalvelun tasoa ja lyhentääkseen keskimääräisiä käsittelyaikoja. Alankomaissa pääkonttoriaan pitävä yritys toimii useissa maissa. Se toimittaa kiinteitä ja langattomia puhelin-, internet- ja TV-yhteyksiä kuluttajille sekä päästä päähän -tietoliikenne- ja -tietotekniikkapalveluja yritysasiakkaille.

Tulokset

Customer Care Accelerator for Microsoft Dynamics® CRM -ratkaisun käyttöönoton ansiosta tietoliikenneyritys saavutti ja jopa ylitti kaikki tavoitteensa. Puheluiden skriptaus, automatisointi ja integrointi käytössä olleeseen puhelinjärjestelmään saivat aikaan keskimääräisten käsittelyaikojen lyhenemisen ja yksinkertaisti merkittävästi edustajien työnkulkuprosesseja.

Asiakkaan automaattisen tunnistuksen ja tehostetun työnkulun ansiosta 600:n uutta järjestelmää käyttävän edustajan ei enää tarvitse käyttää aikaa hankalassa käyttöliittymässä suunnistamiseen, vaan he voivat keskittyä täysin erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen.

Hyödyt:
  • keskimääräisten käsittelyaikojen lyheneminen
  • yksinkertaisempi, helppokäyttöisempi järjestelmä, jonka käyttö vaatii vähemmän koulutusta
  • lisääntynyt automaatio
  • integrointipuhelinjärjestelmään ja asiakkaan automaattinen tunnistus.

Ratkaisu

Organisaatio halusi parantaa asiakaspalvelukeskustensa palvelun laatua, sillä suuret puhelumäärät johtivat usein palvelutason heikkenemiseen. Standardoimalla erityyppisten asiakaspalvelupyyntöjen työnkulkuprosessit yritys pyrki helpottamaan asiakaspalveluedustajien työtä ja lyhentämään käsittelyaikoja.

Related Client Stories

Next steps

Learn more about the value our work brings to our clients and their customers.

CLOSE
Modal window
Contract
Share this page